#громадськемісце Вечір танго в Копичинцях: благодійний концерт Kyiv Tango Orchestra #тернопіль #ternopil

У Копичинецькому центрі культури і дозвілля відбувся незабутній концерт Kyiv Tango Orchestra, який не лише подарував місцевим жителям вечір високоякісної музики, але й допоміг зібрати кошти на потреби Збройних Сил України.

концерт Kyiv Tango Orchestra

Концерт Kyiv Tango Orchestra. Фото: Копичинецька міська рада.

Музичне дійство світового рівня

Kyiv Tango Orchestra, відомий своєю майстерністю та професіоналізмом, створив у Копичинцях атмосферу справжнього свята музики. Виконання оркестру було настільки вражаючим, що, за словами організаторів, “полонило серця” слухачів. Особливо зворушливим моментом став виступ музиканта Назарія Стеця*, який грав на контрабасі у складі оркестру.

Міський голова Копичинецької громади Богдан Келичавий зазначив:

“Дякуємо колективу Kyiv Tango Orchestra за можливість поринути в цей чарівний світ музики у вашому незрівнянному виконанні, щиро пишаємося та чекаємо на вас знову”.

концерт Kyiv Tango Orchestra

Концерт Kyiv Tango Orchestra. Фото: Копичинецька міська рада.

Благодійний аспект концерту

Окрім естетичного задоволення, концерт мав і важливу благодійну складову. Під час виступу було зібрано 30000 гривень, які будуть передані на благодійний фонд Kyiv Tango Orchestra для підтримки Збройних Сил України. Це демонструє, як культурні події можуть ефективно поєднуватися з важливими соціальними ініціативами.

концерт Kyiv Tango Orchestra

Концерт Kyiv Tango Orchestra. Фото: Копичинецька міська рада.

Назарій Романович Стець (нар. 13 червня 1991, м. Копичинці, нині Україна) — український музикант-віртуоз, артист-соліст-інструменталіст. Лавреат першої премії всеукраїнського конкурсу «Веселкове Надзбруччя» (2001), премії імені Ревуцького (2018).

Назарій Стець народився 13 червня 1991 року в місті Копичинцях, нині Копичинецької громади Чортківського району Тернопільської области України.

Закінчив Тернопільське державне музичне училище ім. С. Крушельницької (2010; клас контрабаса у народного артиста України Василя Феленчака), Національну музичну академію ім. П. Чайковського (2015; диплом магістра з відзнакою; клас заслуженого артиста України Олександра Мельника).

Назарій Стець. Фото: Копичинецька міська рада.

ДЖЕРЕЛО