#громадськемісце Україна контролює 74 населені пункти Курської області, – президент Зеленський #тернопіль #ternopil

Президент України Володимир Зеленський заявив, що постійно на зв’язку з головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським стосовно військової операції в Курській області Росії. Під контролем України 74 російські населені пункти.

Про це Зеленський повідомив у своїх соцмережах.

Триває операція українських військ на території Курської області РФ. Під контролем України перебувають вже 74 населені пункти. Протягом минулої доби ЗСУ просунулися на різних напрямках від 1 до 3 кілометрів.

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський в доповіді президенту України Володимиру Зеленському. Наразі на цих територіях проводять стабілізаційні заходи.

“Попри складні, інтенсивні бої, просування наших сил на Курщині триває, обмінний фонд для нашої держави поповнюється. Під контролем України 74 населені пункти. Там проводять перевірки та стабілізаційні заходи. Продовжується розробка гуманітарних рішень для цих територій”, – заявив Зеленський після доповіді.

Він також додав, що попри складні, інтенсивні бої, просування наших сил на Курщині триває, а обмінний фонд для нашої держави поповнюється. Наразі також ведеться розробка гуманітарних рішень для цих територій.

Українські військові контролюють вже 74 населені пункти Курської області РФ / фото УНІАН, В'ячеслав Ратинський

ДЖЕРЕЛО