#громадськемісце Подаруйте частинку свого серця: прикраси від «Ювелірної Карти» для незабутніх моментів (новини компаній) #тернопіль #ternopil

Подаруйте частинку свого серця: прикраси від «Ювелірної Карти» для незабутніх моментів (новини компаній)

Хочеш подарувати щось особливе, що завжди буде в серці того, хто отримує дарунок? Ювелірні прикраси, чи це елегантне кільце з діамантом, чи тендітні золоті сережки, або ж золотий браслет — завжди символізують увагу й турботу. Вони будуть чудовим нагадуванням про теплі почуття та важливі моменти, які пов’язані з дарувальником.

Ювелірні прикраси у магазині «Ювелірна Карта» здатні підкреслити індивідуальність, розкрити внутрішню красу та стати незабутнім подарунком для найдорожчих вам людей. Ніжність і витонченість, найкраща якість, чистота матеріалів та особливий дизайнерський смак роблять їх ідеальним вибором для будь-якої урочистої події чи особливої події в житті. За 19 років роботи компанія https://diamant.ua/ завоювала прихильність сотень тисяч своїх клієнтів, тож сюди повертаються знову і знову. 

Тут ви знайдете ідеальний подарунок. Онлайн-магазин «Ювелірної Карти» — це й направду величезний клондайк ювелірних прикрас.  Завдяки зручності вибору ви легко можете переглянути широкий асортимент виробів, не виходячи з дому. 

Зробити вибір буде нескладно. Адже це — сучасний інтернет-магазин зі стильним дизайном та прекрасною навігацією. Тож ваша покупка точно буде в радість. Скажімо, ви хочете підібрати чоловічі каблучки — персні — печатки https://diamant.ua/catalog/muzhskie-perstni-pechatki/, обираєте фільтр у пошуку із вказівкою, що це — для чоловіка та стиль прикрас. І за секунду великий вибір чоловічих каблучок із діамантами чи іншим каменем — у вас перед очима. Усі фото товарів високої якості, що дозволяє добре роздивитися, прийняти рішення без поспіху. Ви можете обирати також розмір, колір, регіон, колір вставки тощо. 

«Ювелірна Карта» має все, що побажаєте:

  • каблучки
  • обручки
  • сережки
  • брошки
  • кулони
  • кольє і намиста
  • ланцюжки
  • шпильки та затискачі до краваток тощо.

Усі вироби, які ви знайдете на сайті, наповнені чарівністю, елегантністю і любов’ю, що робить їх ідеальним вибором для будь-якого випадку. Консультанти компанії «Ювелірна Карта» постійно на зв’язку та готові допомогти підібрати розмір, форму та відповісти на всі ваші запитання. Якщо ви захочете приміряти прикрасу — не біда, адже «Ювелірна Карта» має 17 офлайн магазинів фактично в усіх регіонах країни. Мережа постійно розширюється.

Чому варто обрати «Ювелірну Карту» з-поміж багатьох ювелірних крамниць. Тому що це — історія, одна з найстаріших ювелірних мереж України, працює понад 25 років.

Ключові цінності компанії:

  • висока якість
  • впевнена надійність
  • помірна ціна

Три роки поспіль «Ювелірна Карта» ставала кращою за версією Української народної премії: у 2018 і 2019 в номінації Мережа ювелірних магазинів №1 і у 2020 в номінації Ювелірний інтернет-магазин №1! Погодьтесь, народне визнання — найкраща оцінка якості надання послуг. 

Вишукані прикраси з червоного, жовтого та білого золота 585 і 750 проби зі вставками дорогоцінних/напівкоштовних каменів на кожен день, або для особливих випадків — багате розмаїття моделей. Ви знайдете прикраси для чоловіків і жінок із діамантами, топазами, сапфірами, цитринами, гранатами, кварцом і не тільки. Усілякі форми й види огранювання, а також авторські мікси каменів і дорогоцінних металів складають воістину розкішні та незвичайні композиції. 

«Ювелірна Карта» розуміється на прикрасах та завжди готова приємно здивувати. 

Даруйте прикраси своїм близьким і друзям, створюйте незабутні моменти, що залишаться в їхніх серцях назавжди.

Більше інформації шукайте на сайті — https://diamant.ua/

Контакти:
044 499 5555

Гаряча лінія

050 446 23 50

050 463 79 99

050 463 89 99

067 656 88 88

Час роботи: з 9:00 до 21:00 без вихідних.

ДЖЕРЕЛО