#громадськемісце Національний кешбек: підприємці з Тернопільщини приєднуються, а як користуватись покупцям #тернопіль #ternopil

Національний кешбек: підприємці з Тернопільщини приєднуються, а як користуватись покупцям

  • Ще + 6 виробників з Тернопільщини доєднались до програми «Національний кешбек» в рамках Всеукраїнської платформи Зроблено в Україні
  • Як отримувати кешбек за купівлю українських товарів: покрокова інструкція на нижче у публікації.

В Україні розпочався бета-тест «Національного кешбеку». За купівлю товарів вітчизняних виробників можна отримувати до 10% від витраченої суми. 

9 вересня в Тернопільській ОВА розповіли, що підприємці з Тернопільщини активно приєднуються до акції. 

Наразі вже доступно близько 130 тисяч українських товарів від 713 українських виробників.

Відео дня

— Загалом свої товари зареєструвало 14 виробників з області.  Також ще кілька торгових мереж розпочали нараховувати кешбек, — йдеться в повідомленні. 

Отримані в рамках кешбеку кошти можна витратити на такі послуги: медичні, комунальні, спорт, кіно, квитки на потяг, задонатити на ЗСУ чи купити військові облігації.

На які товари є кешбек

Отримувати частину коштів за цією програмою можна купуючи товари українських виробників. Це стосується фактично будь-який сфер виробництва – продукти харчування, засоби гігієни, ліки, меблі тощо, окрім підакцизних товарів. Тобто за купівлю алкоголю чи сигарет кешбек не передбачений. 

За посиланням можна завантажити таблицю https://madeinukraine.gov.ua/perelik-tovariv , де вказано перелік виробників, які долучилися до програми.

Як отримувати кешбек

Для того щоб вам нараховували кешбек за покупки – потрібно зареєструватися у цій програмі в додатку «Дія» та відкрити спеціальний рахунок у банку. 

Журналіст «20 хвилин» перевірив, чи легко це зробити. Детальну інструкцію можна переглянути у публікації: Як отримувати кешбек за купівлю українських товарів: покрокова інструкція.

У службі підтримки «Дії» також пояснили, що можна отримувати нарахування кешбеку одразу при розрахунку за покупки картками різних банків. Для цього потрібно надати відповідний дозвіл у налаштуваннях банкінгу. 

А ви плануєте долучитися до цієї програми? Напишіть у коментарях! 

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що на Тернопільщині вже є підприємства, які зареєструвалися у програмі «Національний кешбек»

Читайте також:

Захищав бізнес-план на передовій: мільйон гривень на власну справу отримав ветеран із Бережан

Від 75 тисяч до мільйона: які гранти на власну справу отримують жителі Тернопільщини

Тисячі гривень на бензин і генератори: підприємці Тернополя розповіли, як виживають без світла

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

ДЖЕРЕЛО