#громадськемісце Шокуюча неадекватність: «Квартал 95» використав відео загиблого захисника з Тернополя для жартів #тернопіль #ternopil

Друзі, знайомі, побратими загиблого Юрія Назаренка вимагають «Квартал 95» перепросити у родини військового, а також негайно видалити це неподобство з усіх платформ, пише 20 хвилин.

Моє серце обірвалося….

На гумористичну програму відреагувала дружина загиблого захисника Наталя. Вона опублікувала допис-звернення до «Квартал 95» на власній сторінці в інстаграм.

«Коли побачила ці танцюльки, моє серце обірвалося. Нахлинуло почуття люті та нерозуміння того, як можна використовувати відео без дозволу, а особливо, якщо цих двох людей вже немає серед живих. Замазали обличчя, які «молодці». Але, чи є повага у «Квартал 95» до зниклих та загиблих військовослужбовців. Чи «Квартал 95» вважає, що я, Остап і родина Сашка (інший учасник відео — примітка автора) теж будемо посміхатися, радіти та підтанцьовувати? Огидно, що з болю інших людей роблять шоу. Зовсім не той контекст», — прокоментувала вона.

Не менш обурений використанням відео побратим, який виклав публічний пост у соцмережах. Зі слів чоловіка, ті, хто танцюють на могилах захисників та ті, хто з цього насміхається — істоти, які не думають про почуття рідних воїнів.

«Доки буде ржатись на могилі, доти звичайні добрі, світлі люди лягатимуть у сиру землю, аби стримати пекло. І жереб впаде на кожного, і кожен відчує жар холодного заліза. Ну, а далі пекло, там вже без нас», – написав військовий.

Висміюють перемовини з росією

Відео із загиблим захисником Юрієм Назаренком використали під час виконання приспіву у програмі «Від них летить путін, від нас HIMARS! Наш план перемовин». Відео виклали на ютуб-сторінці студії «Квартал 95». Зазначимо, що воно і досі є у вільному доступі для перегляду.

Шокуюча неадекватність: «Квартал 95» використав відео загиблого захисника з Тернополя для жартів, фото-1

Чоловіки повторюють рухи, які виконував військовий на відео, та співають: «Ось такий простий формат: автомат – наш дипломат. Бо не розуміють слів інших кляті москалі». Головні герої гумористичної сцени: шоумен Євген Кошовий, український комік Юрій Ткач та актор Олександр Пікалов. Згодом до них приєднуються ще чотири виконавці.

Шокуюча неадекватність: «Квартал 95» використав відео загиблого захисника з Тернополя для жартів, фото-2